Kevättä pukkaa!

Moro!

Kevät se hiljalleen hiipii eteenpäin ja kun katselee noita seuraavan viikon sääennustuksia, niin melko varmaa on, että kasvukausi viimein pyrähtää käyntiin!!! Kaikki lumen alta paljastuneet puut näyttävät olevan hengissä, ei menetyksiä tänä vuonna siis. Jopa suomessa hiukan talvenarka kultasade oli hengissä!
Nappasin pari nopeaa kuvaa puista. Tulevana keväänä on pienoinen urakka edessä. Koko kasvatuspenkki täytyy järjestää uusiksi. Pienehköt puut istutetaan kasvikoreihin ja parille isommalle puulle pitänee tehdä puusta vielä kunnon laatikot. Kuvassa aitaorapihlaja(Crataegus grayana). Kaikille varmasti tuttu ja taustalla puu mikä on minulla ollut jo ikuisuuden, en itseasiassa muista edes mikä laji kyseessä! :D
Japaninruusukvitteni (chaenomeles japonica). Pari vuotta ollut maassa ja oksien haaroittamista harrastettu. Keväällä uudelleenistutus ja virallinen ensimuotoilu. Raporttia tulee kyllä tänne blogiin.
Metsävaahtera(Acer platanoides). Viime kesänä onnistuin hankkimaan kaksi vähän erikoisemman näköistä, ihan perinteistä vaahteraa. Huono kuva koska puu on haudattu lähes kokonaan maahan. No sekin nousee uudelleenjärjestelyn yhteydessä ylös ja kyllä siitä kuva tänne saadaan.
Toivotaan sään jatkavan nopeasti lämpenemistä, että saa puut ylös ja aloitettua uudelleenistuttamiset. Raportoin heti lisää kun on jotain raportoitavaa!

Kommentit